Ale!

Anteeksianto – Elokuva Elämästä

14,95  10,00  sis. alv

Kotimainen elokuva vihasta, rakkaudesta, armosta ja Anteeksiannosta (DVD)

Tuotetunnus (SKU): AA Osastot: ,

Kuvaus

Ankeaan elämään lähiössä tuo lohtua TV:n saippuasarja ja piilopullo. Yksinhuoltajaäidin mieltä nakertaa katkeruus. Lapset Toni ja Jaana ovat aivan tavallisia nuoria. Toni saa osansa äitinsä piikittelystä, kun taas Jaanaa kannustetaan. Pommi-iskut maailmalla tulevat uutiskuvien kautta kovin lähelle. Toni on rakastunut Leenaan, mutta äiti vähättelee sitäkin.

Rauhallinen elämä muuttuu äkisti. Tuntuu kuin koko elämä olisi umpikujassa.

Elokuvan nähneitten kommentteja:

“Jan-Erik Tervon kokoillan esikoiselokuva Anteeksianto mykistää katsojan.”

“Minua ilahdutti elokuvan ulkoasu, eli se on laadukkaan oloinen ja näköinen.”

“Vaikka tilannekomiikka on osuvaa, kevyeksi elokuvaa ei voi väittää. Ikäraja K-12 on paikallaan psykologisentason kuvauksen vuoksi.”

“Naispääosaa yksinhuoltajaäitinä esittävän Sari Saarinen-Salmelan roolisuoritus on mainio, vaikka roolihahmo itsessään on kammottava.”

“Olipa pommi! Väkevä elokuva täynnä Pyhää Henkeä!”

“Käristää kyllä aika hyvin omavanhurskaita.”

“Katsoin pitkästä aikaa Anteeksiannon, se on koskettava ja hyvä. Huomaa, että Herra on ollut myös mukana elokuvan ohjauksessa. Myös huumoria löysin elokuvasta jota en muistanutkaan.”

“Olen juuri katsonut elokuvan Anteeksianto. Olipa mahtava, koskettava elokuva! Aion näyttää sitä täällä Ruotsissa. Hyvä kun oli tekstitys ruotsiksi ja englanniksi. Tällaisia leffoja lisää!”

“Kiitos räväkästä ja opettavasta draama filmistä.”

“Todella koskettava.”

“… väkivallalla itsessään väkivaltaisissa kohtauksissakaan ei mässäillä lainkaan. Hyvällä syyllä voin jäädä odottamaan Tervon seuraavaa produktiota. Toivottavasti rehellinen, puhutteleva ja kaunistelematon ilmaisun rohkeus säilyy yhtälailla kuin aiheenvalinnan tuoreus, joka teki tästä elokuvaillasta unohtumatttoman kokemuksen.”

“Jan-Erik Tervo tulkitsee vahvasti suomalaista arkitodellisuutta. Anteeksianto osoittaa ainutlaatuista kykyä löytää tarinan aihetta tämän hetken suomalaisuudesta, jossa materialistiset olosuhteet voivat olla säröttömät, mutta sisäinen paha olo silti valtava.”

“Tämän elokuvan päätöstä on mahdoton kuvata yksiselitteisesti onnelliseksi lopuksi. Kaikessa traagisuudessaan se kuitenkin toimii ja onnistuu välittämään kuvan todellisesta, toivoa antavasta anteeksiannosta. Ylipäätään Tervon kaunistelematon tapa kuvata paha pahana ja hyvä hyvänä tuo elokuvalle uskottavuutta.”

Pääosissa: Sari Saarinen-Salmela, Jaakko Loukkola
Sivuosissa: mm. Tuija Piepponen, Nora Kuusisto ja Lotte Suveri
Ohjaus: Jan-Erik Tervo

Ikäraja: 12
Kesto: 1 h 35 min
Kuva: LB 2:35 anamorfinen 16:9
Ääni: AC3 (DD) 5.1
Tyylilaji: Draama-komedia
Valmistumisvuosi: 2006

 

 

Lisätiedot

Paino 100 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.